Handmatig - AF - EU

Een boeking plannen

 1. schedulingabooking_1.jpg

  Telkens wanneer u een boeking toevoegt aan de kalender, wordt dePlan een taakvenster verschijnt. Standaard maakt dit een boeking van een uur aan in het tijdslot dat u hebt geselecteerd, en gebruikt u de andere waarden die u hebt ingesteld toen u in eerste instantie deBoekingstype.

  Al deze waarden kunnen echter worden gewijzigd met behulp van de vervolgkeuzelijsten die voor elk veld beschikbaar zijn.

  Dus als u de tijd (of duur), locatie, personeelslid, aantal plaatsen of zelfs boekingstype wilt wijzigen, kunt u dat nu doen!

  Als u er zeker van bent dat de gebeurtenis correct is ingesteld, drukt u opvolgendeom naar het tabblad kosten te gaan ...

 2. schedulingabooking_2.jpg

  Vervolgens komen kosten, en nogmaals zijn de waarden hier de standaardwaarden die u hebt opgegeven toen u het boekingstype voor het eerst definieerde. Net als voorheen kun je verschillende waarden opgeven om ze te negeren.

  Rakenvolgendeom door te gaan naar het tabblad Herhalen ...

 3. schedulingabooking_3.jpg

  Het mooie van hetMembrboekingskalender is dat je niet voor elk evenement afzonderlijk een boeking hoeft te maken. Organiseer je elke dinsdag een spinningles om bijvoorbeeld zeven? Maak gewoon een serie voor de komende weken en bespaar jezelf wat tijd!

  Op het tabblad Herhalen kunt u de boeking herhalen met dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse intervallen of in plaats daarvan als zelfstandige activiteit. U kunt er ook voor kiezen om de herhaalde taak na een bepaald aantal keren te beëindigen, of op een specifieke datum als u dat wilt.

  De herhaalde reeks is echter beperkt tot maximaal 50 evenementen OF 6 maanden vooruit. We raden af om verder te plannen dan dit, omdat de behoefte om reserveringen te veranderen na verloop van tijd groeit.

  Zodra deze stap voltooid is, drukt u nogmaals op Volgende om naar de laatste bevestigingsstap te gaan.

  Tip

  In het geval dat een herhalende boeking later moet worden gewijzigd, zal het systeem eerst vragen of u wijzigingen wilt aanbrengen in een enkele boeking uit de serie, de hele serie of slechts een deel ervan.

 4. schedulingabooking_4.jpg

  De laatste stap bevestigt alle instellingen die u hebt gemaakt. Als een van de details onjuist is, kunt u teruggaan naar de relevante stap om aanpassingen door te voeren door op de stapnummers te klikken.

  Als alles naar wens is, klikt u opAf hebbenom uw boeking te voltooien en toe te voegen aan de kalender!

  Als u dee-mail of sms vakken, wordt het personeelslid dat aan deze boeking is toegewezen ook op de hoogte gebracht.