Handmatig - AF - EU

Voeg boekingstype toe

 1. add_booking_1.jpg

  De eerste pagina van het maken van een boekingstype heeft slechts vier velden om in te vullen:

  Boekingstype naam:Dit is de naam van de boeking zoals deze in de reserveringskalender zal verschijnen.

  Categorie:gewoon een herinnering aan het type boeking. Handig voor het vinden of sorteren van boekingstypes later.

  Samenvatting: Een korte samenvatting van het boekingstype (dit is alleen voor intern gebruik).

  Type boeking beschrijving:Een volledige beschrijving van het boekingstype (zichtbaar voor leden) om hen alles te vertellen en waarom ze zich moeten aanmelden!

 2. add_booking_2.jpg

  De tweede pagina is net zo eenvoudig:

  Standaard personeel:Klik op Toevoegen om de persoon te selecteren die gewoonlijk met dit type boeking zal omgaan. Als een ander personeelslid af en toe met deze boeking omgaat, kunt u deze in plaats daarvan toewijzen wanneer u later een echte kalendergebeurtenis maakt met behulp van dit boekingstype.

  Standaardlocatie: Selecteer op dezelfde manier de standaardlocatie voor deze gebeurtenis. Wanneer u een standaardlocatie kiest, wordt deplaatsenDeze sectie verandert in een blauw vakje 'Beperkte plaatsen' waar u handmatig het maximale aantal plaatsen voor deze boeking kunt bepalen, afhankelijk van de capaciteit van de locatie.

  Openbare boeking: Kies of u deze boeking met uw leden wilt delen of niet. Wanneer ze zijn ingesteld op Openbaar, kunnen ALLE leden online deelnemen aan de boeking (inclusief boeken of exclusieve boekingen), maar wanneer ze zijn ingesteld op privé, kunnen deelnemers alleen door een lid van het personeel in de club worden toegevoegd.

  Kleur: Gebruik de kleurselectie (of voer een kleurwaarde in met behulp van een webnotatie) om een kleur te definiëren voor deze boeking op het kalenderscherm. Dit is puur cosmetisch en alleen voor uw gebruik, maar maakt het later gemakkelijker om boekingsformaten te bepalen. Je kunt bijvoorbeeld altijd groen gebruiken voor yoga en rood voor spin, of een bepaalde kleur hebben die is gekoppeld aan een bepaalde trainer of ervaringsniveau enzovoort.

  Inclusieve en exclusieve kosten: Stel afzonderlijke prijzen in voor leden voor boekingen die inclusief en exclusief voor boekingen zijn. Houd er rekening mee dat een 'boekingen inclusief' lidmaatschap kan worden gebruikt om leden gratis toegang te geven tot boekingen, of alleen een korting op hen als u dat wilt. Dus misschien wilt u 15 tegoedkredieten in rekening brengen voor exclusieve leden die lid zijn van de volledige prijs, en slechts 5 eenheden (of 0 eenheden) voor een inclusief lid