Handmatig - AF - EU

Lid status

member_status.jpg

Het bovenste deel van het linkerpaneel bevat de naam van het lid, de foto en het lidmaatschapsnummer. Direct daaronder staan de statusindicatoren voor Risico en Activiteit.

 1. Risicostatus: dit heeft niets te maken met de fysieke gezondheid van een lid, maar verwijst naar hoe 'gevaar' dit lid heeft in termen van het onderhouden van zijn lidmaatschap (op basis van zijn aanwezigheid bij de sportschool):

  In afwachting

  Lid is begonnen met registreren, maar is afgehaakt voordat hij de betaling heeft voltooid.

  Nieuw lid

  Gegeven aan nieuwe leden terwijl hun aanwezigheidspatroon wordt beoordeeld. Dit duurt ongeveer 5 weken om te bouwen.

  Hoog risico

  Toegepast op leden zonder duidelijk zichtbaar aanwezigheidspatroon, of voor die leden die hun patronen aanzienlijk veranderen en daardoor een groter risico lopen om hun lidmaatschap te verlaten of te annuleren.

  Gemiddeld risico

  Leden die de sportschool vrij vaak gebruiken, maar geen sterk, regelmatig patroon van aanwezigheid hebben.

  Laag risico

  Leden die regelmatig gebruik maken van de sportschool, hebben een vrij regelmatig patroon van aanwezigheid en hebben een vrij laag risico om te vertrekken.

 2. Activiteitsstatus: een Wakker lid is een actief lid dat recentelijk de sportschool bezocht heeft, en minstens één keer (of misschien meer) binnen de door de sportschool vastgestelde tijdsperiode (meestal 30-60 dagen). Een lid dat is In slaap is ook een actief lid (dwz met een actueel, betaald lidmaatschap), maar iemand die de sportschool in diezelfde periode niet heeft bezocht.

Tip

Als u wijzigingen moet aanbrengen in de contactgegevens van de gebruiker of een toegewezen trainer enz., Moet u op drukkenBewerk profiel, maar houd er rekening mee dat sommige wijzigingen direct voor het gemak kunnen worden aangebracht. Er zijn specifieke knoppen om deze wijzigingen aan te brengen; zij zijnVerander foto,Wachtwoord opnieuw instellen / wijzigen,Update KeyfobenBewerk(Kredietbalans).

Opmerking

De swatches voor risico- en activiteitsstatus ('Hoog risico' en 'Wakker' in de afbeelding) zijn alleen indicatoren en kunnen niet worden ingedrukt!