Handmatig - AF - EU

Tabblad Boltons

boltons.jpg

Het tabblad Bolt-ons geeft de details weer voor eventuele extra items die dit lid heeft gekocht. Momenteel zijn deze gecategoriseerd als Sessiepakketten en Voeg ons toe. U kunt schakelen tussen de twee met behulp van de selector naar de bovenkant van het scherm.

Zorg ervoor dat het juiste type is gekozen en klik vervolgens op Koop een nieuw sessiepakket of Koop nieuwe add-on waar nodig.

packdetail.jpg

Op deSessiepakkettenweergave, kunt u ook het aantal resterende sessies in elk pakket zien. Als u de muisaanwijzer boven de schijf linksboven in elk pakket houdt, ziet u de huidige status (Groen = actief, Grijs = in behandeling / wacht op betaling)

Schakel over naar het tabblad Add Ons voor een vergelijkbare weergave voor add-ons.

Koop een nieuw sessiepakket
purchasepack.jpg

DeKoop een nieuw sessiepakketscherm zal naar buiten schuiven en de beschikbare sessiepakketten voor aankoop weergeven. U kunt op de kleine driehoekjes klikken om de details voor elk pakket uit te vouwen of samen te vouwen.

Wanneer u de keuze van het sessiepakket met het lid hebt bevestigd, klikt u opKopenknop om het pakket te kopen met behulp van de standaard betalingsintegratie (aankoopgegevens TBD).

Vervolgens ziet u de details van dit sessiepakket toegevoegd aan depacks samenvatting (onder de Schroef Ons tab) voor dit lid.

Er wordt ook een notitie toegevoegd (aan het tabblad Opmerkingen van dit lid) die aangeeft welk pakket door welk personeelslid is toegevoegd.

Nieuwe aankoop toevoegen
Purchase_New_Add_On.jpg

Net zoals met Sessiepakketten, als u ervoor kiest om een te kopen Toevoeging, de lijst met beschikbare Voeg ons toe zal van rechts naar binnen schuiven.

Wanneer u de keuze van toevoegen aan het lid hebt bevestigd, klikt u op de knop Kopen om het pakket te kopen met behulp van de standaard betalingsintegratie.

Je zou dan de details hiervan moeten zien Toevoeging toegevoegd aan de Voeg ons toe samenvatting (onder de Schroef Ons tab) voor dit lid. Er wordt ook een notitie toegevoegd (aan dit lid Notities tabblad) zeggen wat Toevoeging werd toegevoegd door welke medewerker.