Handmatig - AF - EU

Tabblad Fitnessfeed

fitness_feed_1.jpg

DeFitness Feedis een echt nuttig venster op de frequentie en aard van de oefeningen die een lid heeft uitgevoerd. Het is een krachtig hulpmiddel voor trainers waarmee ze alle trainingen (dwz trainingen) kunnen zien die dit lid heeft vastgelegd met behulp van deMembrapp. Niet alleen dat, de trainer kan 'likes' in sociale media-stijl toepassen op specifieke trainingen en opmerkingen / handelsberichten toevoegen aan het lid.

De tijdlijn geeft een overzicht van geregistreerde trainingsessies en de duur voor elk. Om de specifieke details van een bepaalde training te bekijken, klikt u op deBekijk trainingtekst op elke ...

fitness_feed_2.jpg

Bekijk training

U kunt hier de volledige inhoud van een training bekijken; het kan bestaan uit tientallen individuele oefeningen, of slechts een handjevol. Voor elke stap van de training is er een visuele weergave van de oefening, samen met eventuele specifieke parameters voor elke oefening - deze variëren per oefening en kunnen bestaan uit gewichten, herhalingen, sets enz.

Een trainer kan ervoor kiezen om deze workout te 'liken' door rechtsboven op het pictogram met de duim omhoog te klikken.

Als u opmerkingen aan de training wilt toevoegen, klikt u opnieuw rechtsboven op de spraakballon of scrolt u naar de onderkant van het venster en gebruikt u het tekstinvoervak boven het gespreksoverzicht (waar u met het pictogram van de spraakballon naar toe kunt springen). ).