Handmatig - AF - EU

Voeg pad toe

email_pathways2.jpg

Van deLedenpadenscherm, klik opVoeg pad toeom naar het scherm voor het maken / bewerken van e-mail te gaan. Hier kunt u de vertraging opgeven voordat de e-mail wordt verzonden (nadat iemand is toegevoegd), naast het onderwerp en de inhoud. U ziet dat alle gebruikelijke hulpmiddelen beschikbaar zijn voor het uitlijnen en stylen van tekst, maar houd er rekening mee dat als u afbeeldingen wilt opnemen deze online moeten worden gehost door een van de populaire hostingsites voor afbeeldingen, zoalsFlickrenz. (waarvan de meeste gratis zijn).

Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen, neem dan contact met ons op en we helpen je graag, maar vermijd het gebruik van afbeeldingen en blijf voorlopig plakken - het logo van je sportschool en een voettekst worden automatisch aan de mail toegevoegd, dus klik opVoorbeeldom een indruk te krijgen van hoe het eruit zal zien.

Opmerking

Merk op dat als u deDoeltypealleen in het dropdown-menu wordt uw e-mail zonder beperking naar nieuwe leden verzonden. Als u echter een van de specifieke doelsoorten kiest (u kunt meerdere tegelijk kiezen), wordt uw e-mail alleen verzonden aan nieuwe schrijnwerkers die een doel hebben gedefinieerd dat overeenkomt met een van de doelsoorten die u hebt gekozen. Net als bij de pakketoptie, moet u er rekening mee houden dat u afzonderlijke e-mails moet definiëren als u leden met verschillende doel- of pakketwijzigingen berichten wilt sturen.