Handmatig - AF - EU

POS-verkoop

pos_sales_steps.jpg

POS-verkoop is de plek om naartoe te gaan wanneer u moet verkopen iets in de club; merchandise, drankjes, snacks etc., in feite transacties waarbij contant of per kaart wordt betaald.

Voor het verkopen van items in de club is eerst een ledenprofiel vereist om de verkoop toe te wijzen - ze kunnen lid zijn van de club, een gastlid van een andere club of zelfs een publiekslid, maar in alle gevallen moet een ledenprofiel worden gekozen voordat artikelen aan het 'winkelmandje' kunnen worden toegevoegd.

In situaties waar geen profiel beschikbaar is (bijvoorbeeld een gast / bezoeker), moeten clubs de verkoop in plaats daarvan toewijzen aan een anoniem gebruikersprofiel. *

De algemene procedure voor het doen van POS-verkoop volgt drie eenvoudige stappen:

  1. Selecteer een ledenprofiel - begin tekens uit hun naam te typen om een lijst met overeenkomende leden te zien. U kunt desgewenst tussen verschillende leden schakelen - elk lid heeft een afzonderlijke korf en alle items die u toevoegt aan de korf van een lid worden onthouden totdat u 1) de korf van dat lid leegmaakt, 2) Uitchecken en voltooi de uitverkoop voor dat lid, of 3) log uit bij de Membr.com systeem.

  2. Voeg producten toe zoals vereist - als u meerdere van hetzelfde artikel wilt verkopen, klikt u eenvoudig meerdere keren op de productnaam. Als alternatief kunnen artikelen die al in het verkoopmandje voor dit lid zitten, worden bewerkt door op het relevante pictogram naast elk artikel te klikken - het eerste pictogram zal het artikel bewerken, het tweede zal het uit het verkoopmandje verwijderen:

    edit_item2.jpg

    Als u op het pictogram Bewerken klikt, worden extra velden geopend waar u de hoeveelheid, de eenheidsprijs kunt bewerken of een korting kunt toepassen.

  3. Uitchecken om door te gaan naar het betaalscherm.

* Als de club dit nog niet heeft gedaan, wordt het aanbevolen om een of meer profielen te maken die specifiek zijn voor deze situaties.

Waarschuwing

Elke poging om POS-verkopen te doen terwijl de kassa gesloten is, zal mislukken - zorg ervoor dat de kassa open is voordat u begint!

Opmerking

U MOET een ledenprofiel hebben geselecteerd (gebied 1 op de screenshot) om items aan het mandje toe te voegen