Handmatig - AF - EU

Beheer kortingen

Manage_Discounts.jpg

Kortingen zijn een erg handige manier om prijsverminderende 'objecten' te definiëren en op te slaan die u vervolgens kunt toepassen op een of meer lidmaatschapspakketten (of add-ons) om ze te promoten. Ze werken door de prijs te verlagen waarop ze worden toegepast, met een percentage of met een vast bedrag dat u opgeeft wanneer u de korting maakt.

Kortingen kan alleen worden toegepast op objecten waarvoor een permanente betaling is vereist, niet voor gratis of PIF-objecten. Kortingen zijn ook alleen geldig voor een vaste periode en wanneer de promotieperiode eindigt, heeft de korting geen effect. Een pakket met een bijgevoegde maar 'uit promotionele periode' korting object zal terugkeren naar zijn gebruikelijke verkoopprijs.

Op deze manier kunnen uw pakketten of add-ons allemaal op hun gebruikelijke verkoopprijzen blijven en hoeven ze niet verder aangepast te worden voor promoties; je past gewoon een apart toe korting 'object' om hun prijs tijdelijk te verlagen.

Deze promotieperiode is echter NIET opgenomen in de korting object zelf; je definieert een nieuwe periode elke keer dat je de korting bezwaar maken tegen een pakket. Op deze manier kun je dezelfde single hebben korting object en pas het toe op meerdere pakketten voor meerdere verschillende promotieperiodes.

De Beheer Kortingsscherm toont een samenvatting van alle kortingen beschikbaar bij uw club, hetzij huidige (Zichtbaar), of gearchiveerd (Verborgen).

Om een nieuw te maken korting object, klik gewoon op deMaak een korting knop op dit scherm, of het afzonderlijke Nieuwe korting toevoegen binnenkomst in de verkoop menu links (beide gaan naar hetzelfde scherm) ...

Opmerking

De Beheer kortingen scherm toont alle Korting typen die u hebt gedefinieerd, niet de pakketten of add-ons waarop ze zijn toegepast.