Handmatig - AF - EU

Prospect Pathways

prospect_pathways.jpg

Op vrijwel dezelfde manier als voor de pathways opties in deledentab,Prospect Pathwayslaat je een of meer e-mails definiëren die naar een (of bepaalde typen van) nieuwe prospect worden gestuurd, na een reeks gespecificeerde vertragingen bij de eerste registratie van hun interesse.

Deze mails zullen u helpen om contact te houden met uw prospects en hopelijk zachtjes hen aanmoedigen om zich aan te melden - u kunt ze na een paar dagen mailen om hen te herinneren aan een lopende lidmaatschapspromotie of open dag, of gewoon om hen te bedanken voor het registreren hun interesse.

andersProspect Mass Emails(die als eenmalige mail worden verzonden naar bestaande prospects),wege-mails kunnen een reeks berichten definiëren die naar nieuwe prospects worden gestuurd wanneer ze zich registreren. Dus in wezenProspect Mass Emailszijn voornamelijk een hulpmiddel voor handmatige verkoop, terwijlpathwayszijn een geautomatiseerde manier om nieuwe prospects te herkennen en aan te moedigen.

De lijst zal aanvankelijk leeg zijn, maar wanneer u bepaalde e-mails hebt gedefinieerd, zullen ze een groene schijf of een oranje schijf weergeven om hun status aan te geven; net als met Ledenpaden, groen = actief en oranje / geel = inactief. U kunt op de schijf klikken om te schakelen tussen de twee toestanden.