Handmatig - AF - EU

Voeg een nieuw sessiepakket toe

 1. AddSessionPack_1.jpg

  Op dezelfde manier als bij het definiëren van een lidmaatschapspakket, moet u een naam kiezen voor uw nieuwe sessiepakket en ook een beschrijving voor intern gebruik. Bepaal vervolgens hoeveel sessies dit pakket bevat (onthoud, 1 sessie = 1 plaats van reservering) en voer totale kosten in voor dit pakket - het systeem berekent vervolgens de equivalente kosten van een enkele sessie.

  De uiteindelijke keuzes die u moet maken, zijn het aantal dagen dat het sessiepakket geldig is en het betaaltype.

  De rechterkant van het scherm toont een voorbeeld van het sessiepakket; als u tevreden bent met de details tot nu toe, klikt u opvolgende.

 2. AddSessionPack_2.jpg

  Met deze stap kunt u kiezen voor welke boekingstypen het sessiepakket kan worden gebruikt. U kunt kiezen voor een enkel boekingstype (bijvoorbeeld yoga), meerdere of allemaal met behulp van de vervolgkeuzekiezer.

  OnderZichtbaarheidsinstellingen, kunt u kiezen welke pakkettypen dit pakket kunnen bekijken of kopen. U kunt dit pakket optioneel zichtbaar maken voor alle toekomstige lidmaatschapspakketten die u ook definieert.

  Net als eerder toont de rechterkant van het scherm een bijgewerkte preview van het sessiepakket; Als u nog steeds tevreden bent met de details, klikt u opvolgende.

 3. AddSessionPack_3.jpg

  De laatste stap is eenvoudigweg een samenvatting van alle gegevens die u heeft verstrekt. Zoals gewoonlijk kunt u op een van de tabs klikken om een voorgaande stap te bewerken of op klikkenAf hebbenom het pakket te maken.