Handmatig - AF - EU

Voeg nieuwe korting toe

Add_discounts.jpg

Centraal in het concept van Kortingen zijn perioden. EEN Periode heeft geen specifieke duur; het komt overeen met een enkele betaling van het item (s) waaraan u de korting bezwaar tegen.

[en] Central to the concept of Discounts are Periods. A Period corresponds to the ongoing payment interval used by the membership package or add-on that the discount is applied to. For many clubs this is a month but other intervals and even mixed intervals areat your clubrequiredused by your club's payment provider - usually a month.

U kunt bijvoorbeeld een kortingsobject maken dat 50% korting heeft voor één periode en vervolgens een tweede periode van 10%.

Stel je nu voor dat je twee lidmaatschapspakketten hebt; één voor $ 50 per maand en de andere voor $ 30 per week (afhankelijk van de betalingsprovider).

U kunt dezelfde korting toepassen op een of beide lidmaatschapspakketten met de volgende resultaten:

Pakket 1, $ 50 per maand: Maand 1 = $ 25 (50% korting), Maand 2 = $ 45 (10% korting), Maand 3 = $ 50 (geen korting)

Pakket 2, $ 30 per week: Week 1 = $ 15 (50% korting), Week 2 = $ 27 (10% korting), Week 3 = $ 30 (geen korting)

Dus a Periode heeft betrekking op een enkele lopende betaling, waarvan de frequentie wordt bepaald door het specifieke pakket waaraan u de korting koppelt!

De andere velden op dit formulier moeten voor zichzelf spreken, maar houd er rekening mee dat u een afzonderlijke kortingsperiode moet definiëren voor elke betaling die u wilt verminderen, dat wil zeggen dat als u een korting van drie maanden van 50% op een maandelijks pakket wilt aanbieden, uw kortingsbehoeften om drie perioden van 50% korting op te nemen.

Let op

Wanneer u een maakt korting object, kan het alleen worden toegepast op een lidmaatschapspakketof een toevoeging, volgens de vervolgkeuzelijst die u kiest. Dit kan niet worden gewijzigd en een korting van het lidmaatschapstype kan niet worden toegepast op add-ons of andersom!