Handmatig - AF - EU

vooruitzichten

Prospects_jap.jpg

Een prospect is letterlijk iemand die interesse heeft getoond in je sportschool, maar die zich nog niet heeft aangemeld - met andere woorden een sales lead. Het kan zijn dat ze eraan denken om persoonlijk lid te worden, of misschien denken dat het goed past bij een van hun vrienden. Hoe dan ook, in staat zijn om prospects bij te houden en deze op de juiste manier op te volgen, is een krachtig hulpmiddel om de verkoop te maximaliseren en het lidmaatschap van je sportschool te laten groeien!

Wanneer u selecteertvooruitzichtenvan deverkoopmenu, wordt u naar het verkoopdashboard / de prospectkalender geleid waar u een samenvatting van nieuwe prospects en verkopen kunt zien, samen met een kalender met prospect-bezoeken en verkooptaken.

Vanaf hier kunt u direct in een tijdvak in de kalender klikken - dit zal een prospect boekenbezoekof maak een prospecttaak volgens de keuze die u in het onderstaande pop-upvak maakt. Gebruik deze om u te helpen bij het organiseren van uw prospect-gerelateerde activiteit.

Als alternatief kunt u klikken opBekijk allesprospects,Web drop-offs bekijkenofVoeg Prospect toeom een nieuwe prospect handmatig toe te voegen.